ZOMERLICHT
Camping Hoogeveen

Camping nabij Hoogeveen

 • 15 minuten rijden naar Hoogeveen
 • Bijzondere accommodaties
 • Natuurrijk park

Ontdek de natuur nabij Hoogeveen

Op ongeveer 20 minuutjes rijden van Hoogeveen ligt Zomerlicht, een familiecamping op de grens van Overijssel en Drenthe. Met ruime kampeerplaatsen, bijzondere accommodaties en moderne voorzieningen biedt Zomerlicht comfort en gemak. In het voor- en naseizoen ontvangen wij graag de rustzoekers, wandelaars en fietsers. Het park is geschikt voor zowel jong als oud, met voorzieningen zoals een kidsclub, recreatieteam en buitenzwembad. Hier draait alles om buitenleven, retreats, moestuinen en muziek, voor jou en je gezin.

Bijzonder overnachten bij Zomerlicht

Zomerlicht laat je betoveren met een sfeervolle en bijzondere overnachting. Waar we samen leren, werken, het leven vieren in vrijheid en verbinding. Kom genieten van de rust en sereniteit van de natuur tijdens het kamperen. Dé perfecte manier om in contact te komen met de natuur en te genieten van het buitenleven. Of ontdek onze luxe accommodaties, van kleurrijke schrijvershutten tot yurts en safaritenten. Wat je ook kiest, wij beloven een onvergetelijke tijd op ons vakantiepark! 

In het kort: 

 • Natuurrijke omgeving
 • Unieke accommodaties
 • Op 20 minuten rijden van Hoogeveen
 • Uitstekende parkfaciliteiten
 • Vrijheid & comfort

Klassiek kamperen of een luxe accommodatie? ⤵

Wat te doen in Hoogeveen?

Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, natuur, sport of gewoon ontspanning, Hoogeveen heeft voor ieder wat wils. Zo staat Drenthe bekend om zijn prachtige natuur, maak een wandeling of fietstocht door de omliggende bossen en natuurgebieden zoals het Mantingerveld of het Hijkerveld. Of geniet van ambachtelijke wijnen, omringd door prachtige natuur en sfeervolle wijngaarden bij Wijngoed Reestlandhoeve. Begin je dag met uitdagende swings op de greens van Golfclub Martensplek of breng een bezoek aan het stadscentrum van Hoogeveen en ontdek verschillende boetiekjes en gezellige restaurants. Ook organiseert Hoogeveen gedurende het jaar verschillende evenementen zoals muziekfestivals en kerstmarkten. Kortom, in Hoogeveen zul je je niet vervelen!

  Fietstochten
  Golfen
  Winkelen
  Natuurwandelingen
  Muziekfestivals

🚗 Op maar 20 minuten afstand ⤵

Wat andere gasten ons vroegen

🌿 Wat is er te beleven in de omgeving van Hoogeveen?

In de omgeving van Hoogeveen is er voor iedereen wat te beleven: verken prachtige natuurgebieden per fiets of te voet of bezoek het historische centrum van Hoogeveen en ontdek verschillende boetiekjes en gezellige restaurants. Ook worden er vaak evenementen georganiseerd zoals braderieën, muziekfestivals en kerstmarkten. Kortom, de omgeving van Hoogeveen biedt volop mogelijkheden voor een vakantie vol plezier! 

📍 Wat is de afstand van Zomerlicht naar Hoogeveen?

Hoogeveen is gelegen op slechts 23 kilometer afstand van Zomerlicht. Dit betekent 20 minuten met de auto en voor de echte sportieveling 1 uur met de fiets.