ZOMERLICHT
Omgeving Zomerlicht

Ontdek de omgeving

Geniet van al het moois dat de omgeving te bieden heeft

Ontdek de rustgevende wereld van Overijssel en laat je meeslepen door de schoonheid van de natuur. Huur een fiets en geniet van de mooie landschappen van het Reestdal langs de uitgestippelde fietsroutes. Of kies voor een ontspannen wandeling door de groene bossen en de prachtige heide. Ook voor gezinnen met kinderen zijn er genoeg leuke activiteiten te vinden, zoals avontuurlijke beleefpaden, speeltuinen en attracties. Ontdek de historische stadjes en musea en laat je meevoeren door de unieke cultuur van deze regio. Kom helemaal tot rust in de groene omgeving van Overijssel en keer volledig opgeladen terug naar huis.

 

Wat gaan jullie doen?

Actief & Sportief

Onze buren van Reestdal Outdoor organiseren dagelijks sportieve lessen buiten in de natuur. Van survival lessen voor jong en oud tot aan outdoor bootcamp. Tijdens de vakanties zullen er in samenwerking ook lessen voor Zomerlicht zijn. Kun je die tijger in jou ook weer even kwijt!

Meer

Wandelen

Trek je wandelschoenen alvast aan en maak de mooiste wandeltochten. Je kunt heerlijk wandelen door het bos naast ons of geniet van uitgebreidere wandelingen door de Reest. Nederland op z'n best!

Meer

Cultuursnuiven

In het Reestdal vind je een rijk cultureel erfgoed.
Meer

Fietsen

Vergeet de fiets niet mee te nemen op vakantie!

Meer