ZOMERLICHT
Wijngoed Reestlandhoeve

Wijngoed Reestlandhoeve in Balkbrug

  • Familiebedrijf met respect voor mens en natuur
  • Natuurlijke wijn van Nederlandse bodem
  • Wijnwinkel- & proeverijen
 

Proef de passie van Wijngoed Reestlandhoeve

Ontdek het beste van twee werelden bij Wijngoed Reestlandhoeve en Zomerlicht, beide te vinden op de grens van Overijssel en Drenthe. Geniet van ambachtelijke wijnen, omringd door prachtige natuur en sfeervolle wijngaarden. Reestlandhoeve produceert wijnen op natuurlijke wijze en in eigen vaten. Even bijkomen na een dag vol proeven en ontdekken? Zomerlicht biedt een een plek om te verdiepen, verwonderen en verdwalen. Van kleurrijke schrijvershutten tot yurts en van safaritenten tot kamperen in je eigen tentje: je komt hier helemaal tot rust.

🗓️ Bekijk ons aanbod ⤵

Charmante wijngaarden & klinkende glazen

Stap binnen in de wereld van Wijngoed Reestlandhoeve en ontdek de warme gastvrijheid. Wandel door de wijngaarden, beleef de sfeer en proef de zorgvuldig samengestelde wijnen in de Wijnbarn of op het Wijnterras. Reestlandhoeve organiseert ook verschillende belevenissen. Sluit aan bij een wijnproeverij of ga op tijdreis onder begeleiding van een sommelier. Liever iets actiever? Wandel dan door het Reestdal en proef de Reestlander wijnen. Het is een plek waar de tijd lijkt te vervagen en waar genieten centraal staat. Bij Reestlandhoeve ontstaan herinneringen voor het leven! 

Voor de mogelijkheden bij Wijngoed Reestlandhoeve kun je terecht bij Jeroen Slager:
📧 Jeroen@reestdal.nl 

📞 0523-656232

Klassiek kamperen of bijzonder overnachten?

Zomerlicht laat je betoveren met een sfeervolle en unieke overnachting. Waar we samen leren, werken, het leven vieren in vrijheid en verbinding. Kom genieten van de rust en sereniteit van de natuur op één van onze kampeerplekken, met een mogelijkheid tot privé sanitair. Of geniet van luxe en comfort van een bijzondere accommodatie, omgeven door de natuur. Denk aan een verblijf in een Mongoolse yurt of safaritent. Wat je ook kiest, een onvergetelijke vakantie wacht. Bij Zomerlichteen camping nabij Staphorst, zorgen we ervoor dat je niet alleen een plek hebt om te slapen, maar dat je een buitengewone ervaring beleeft.

 
 

Zomerlicht in het kort ⤵

  • Magisch programma: yoga & meditatie
  • Restaurant Human Nature
  • Kampvuursessies
  • Pizza Nights
  • Retreats

Slechts een kwartiertje fietsen ⤵

Wat eerdere gasten ons vroegen: 

🍷 Wat is de afstand van Zomerlicht naar Wijngoed Reestlandhoeve?

De afstand van Zomerlicht naar Wijngoed Reestlandhoeve is nog geen 5 kilometer. Dit betekent 6 autominuten rijden, 14 minuten fietsen en voor de echte sportieveling is het 55 minuten wandelen. 

🍇 Welke activiteiten organiseert Wijngoed Reestlandhoeve?

Wijngoed Reestlandhoeve organiseert verschillende belevenissen. Zo kun je aansluiten bij een wijnproeverij, is het mogelijk om een masterclass te volgen, dit is een tijdreis door Reestlandhoeve met wijnen van verschillende jaargangen. Of je kunt wandelen door Reestland en Reestlander wijnen proeven.