ZOMERLICHT
Natuurcamping Ommen

Super fijne natuurcamping in Overijssel

 • Gelegen in de natuur
 • Ruime kampeerplekken
 • Mogelijk met priv√© sanitair

Geniet van de natuur in Overijssel op onze natuurcamping!

Gelegen op een centrale plek en omringd door het prachtige natuurgebied 'het Reestdal' ligt¬†camping Zomerlicht,¬†een echt¬†walhalla¬†voor natuurliefhebbers. Een groen recreatiepark gebouwd op duurzaamheid, bewustzijn en plezier. Het natuurgebied¬†kenmerkt zich door zijn adembenemende¬†heidevelden, bossen, weilanden, moerassen en kleine meertjes. Het gebied van onze natuurcamping in Overijssel¬†is een waar paradijs voor wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers en vogelspotters. Het gebied wordt bewoond door een overvloed aan prachtige flora en fauna, vari√ęrend van dassen tot sierlijke ree√ęn en zelfs de ijsvogel. Hier¬†ervaar je de rust en de stilte van de natuur in haar puurste vorm.

Comfortabele plaatsen

De kampeerplaatsen, camperplaatsen en comfortplaatsen zijn gelegen op de meest betoverende plekjes van de camping die uitnodigen om helemaal op te gaan in de natuur. Je kunt zelfs kiezen op onze natuurcamping voor privé sanitair, zodat je helemaal één kunt worden met de natuur zonder afstand te doen van comfort en gemak. Deze heerlijke plekken zijn voorzien van elektra, een buitenkraan en een eigen afvoer. De krachtige energie van de natuur stroomt door deze plekken heen, waardoor je jezelf kunt onderdompelen in de prachtige omgeving van ons natuurkampeerterrein in Overijssel. Midden op het veld van de comfortplaatsen en de kampeerplaatsen vind je een zandbak en een speeltuin waar de kinderen lekker kunnen spelen. Dit maakt onze camping een echte natuurcamping voor kinderen!

Onze kampeerplaatsen

 • In het hart van de natuur
 • Priv√© sanitair mogelijk
 • Eigen watertappunt
 • Speelgelegenheden
 • Jaarplaatsen mogelijk

Welke kampeerplaats kies jij?

Bekijk ook onze accommodaties¬†‚§Ķ

To do's op onze natuurcamping in Overijssel

De unieke locatie geeft heel veel plezier in de omgeving van onze natuurcamping nabij Ommen, maar op de camping zelf is ook van alles te beleven! Kom nader tot elkaar tijdens een sfeervol en culinair diner bij restaurant Human Nature, ga op ontdekkingstocht in de bossen van de camping of kom tot jezelf tijdens een yogasessie. De kinderen zullen zich geen moment vervelen met een zeer groot aanbod aan leuke faciliteiten. De kids kunnen hun energie kwijt tijdens het klimmen en klauteren in de natuurspeeltuin of bij de activiteiten bij de kidsclub. Daarnaast is er elke dag een divers recreatieprogramma.

  Natuurspeeltuin
  Restaurant Human Nature
  Kidsclub
  Yoga
 

Hier vind je onze camping¬†‚§Ķ

Wat eerdere gasten ons vroegen:

ūüßėūüŹľ Worden er activiteiten georganiseerd op jullie natuurcamping?

Jazeker! Onze natuurcamping in Overijssel biedt niet alleen een plek voor verbinding met de natuur, maar ook voor het vinden van verbinding met elkaar. Wij organiseren een aantal gezamenlijke activiteiten zoals potlucks, kampvuren, gym, yoga, muziekavonden en creatieve workshops voor persoonlijke ontwikkeling voor jezelf en je gezinsleden.

ūüćÉ Waar kun je op de camping terecht als je wil genieten van de natuur en tot jezelf wil komen?

Op onze betoverende natuurcamping nabij Ommen nodigen we je uit om te ontdekken wat Moeder Natuur te bieden heeft. Laat je kind de vrije loop in onze wilde natuurspeeltuin of ontdek lekkernijen in onze moestuin.