ZOMERLICHT
Zomerlicht
Zomerlicht
Zomerlicht
Zomerlicht

Dit is Zomerlicht 

Een groene oase midden in natuurgebied ‘t Reestdal. Tussen het bos, heide en boerenland ligt Zomerlicht. Een plek om je telefoon weg te leggen, het bos in te gaan, een yogales te volgen, mee te helpen met de moestuin of lekker muziek te maken en bij te kletsen aan het kampvuur.

Welkom bij Zomerlicht. Wij voelden dat we het anders wilden doen. Leven vanuit meer verbinding, met onszelf, elkaar en de natuur. Terug naar onze ‘oude’ natuur, maar dan in een nieuw jasje. 

In mei 2022 kochten we een traditioneel recreatiepark om deze te transformeren naar een groen en bewust park gebouwd op regeneratie, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar je een nacht (of meer) kan logeren, je boek kan schrijven, je retreat kan organiseren, maar ook heerlijk kunt vertoeven samen met je vrienden en geliefden en dan mee kunt doen aan bijvoorbeeld een yoga of breathwork les.

Maar let op: We hebben eind 2023 een stuk van ons terrein verkocht aan de camping naast ons. We beschikken niet meer over eigen horeca en zwembad. Ons recreatie terrein is nog compacter en intiemer (iets minder dan 3 hectare). We gaan dus in een afgeslankte vorm verder met recreatie en co-living. Voor sommigen een nadeel, voor anderen juist perfect.

Kun je het je voorstellen? Een plek in de natuur samen met andere avonturiers, vrijdenkers en levenskunstenaars. Het park wordt as we speak klaargemaakt voor de realisatie van energieneutrale huisjes gemaakt van volledig biosbased materialen. Over een tijd zijn er o.a. voedsel en moestuinen, een wellness area, een community kitchen, amfi theater en fijne plekjes om je terug te trekken.

Wat is er nu al? Onze verbouwde boerderij voor retreats & groepen en onze camping. Ook onze camping zal een transformatie krijgen maar je kunt je tent, camper & caravan heerlijk bij ons neerzetten (of een yurt boeken) en genieten van het groen & de rust en soms ook best wat gezelligheid.

In het weekend kun je bij ons genieten van die yogales, adem sessie of circle. En tijdens gezellige drukke feestdagen en vakanties maken we er met de kids ook een gezellige boel van!

Kom je met ons mee genieten van deze pioniersfase en wat we aan het bouwen zijn?

Zomerlicht

Safaritent


Van alle gemakken voorzien en ook het echte kampeergevoel beleven? Dat doe je in de safaritent!

Mongoolse Panorama Yurt


Authentieke Mongolische yurt, luxe ingericht naast het bos met privé sanitair. Kom (weer) in contact met de natuur in deze onvergetelijke ontsnapping.

Brandweerwagen


Opzoek naar een unieke overnachting? Overnacht in een Old-School brandweerwagen die getransformeerd is tot een onvergetelijke beleving.

 
 

Ken je dat gevoel van lekker buiten zijn? Met de wind door je haren en zon op je koppie, laad je weer helemaal op. 

Zomerlicht ligt in natuurgebied 't Reestdal. Hier is van alles te ontdekken. Boerenland, heide, open velden, paadjes door het bos, moestuinen en nog veel meer. De perfecte plek om je te verwonderen en te verdwalen. 

Dat doet een mens goed. 

 
 
 

Ontdek de charme van Zomerlicht

Last minute op vakantie

Ervaar last minute het echte kampeergevoel op onze gezellige camping. Kom ook onbezorgd genieten in de natuur met ultieme vrijheid bij Zomerlicht!
Boek nu

Zomervakantie

Vier de zomervakantie bij Zomerlicht! Ruime keuze uit comfortabele accommodaties en kampeerplekken in een natuurrijke omgeving. Bekijk meer.
Boek nu

Bijzonder overnachten

Laat je betoveren door de magie van Zomerlicht en kom bijzonder overnachten in een brandweerwagen, yurt of tipi tent.
Boek nu

Activiteiten

Er is bij Zomerlicht genoeg te doen of juist genoeg tijd om niets te doen. In het weekend kun je meedoen aan een yoga les, sound of breathwork.Tijdens de gezellige drukke dagen bieden we een uitgebreider programma aan voor jong en oud of sluit je aan bij of maak een kampvuur op de aangwezen kampvuur plekjes op ons terrein. Daarnaast kun je heerlijk wandelen door het bos naast ons of ga voor wat langere routes lekker wandelen door de Reest. 

 
 

Altijd al gedroomd van je eigen plek in de natuur, samen met andere pioniers, dromers en doeners?

Nu is een mooi moment voor actie. De voorinschrijving van onze eco-village is open!