ZOMERLICHT
Vakantiepark Overijssel

Vakantiepark in de natuur van Overijssel

 • Opladen in de natuur
 • Onvergetelijke vakantieherinneringen
 • Alle vrijheid en comfort

Dompel je onder in de natuur op ons vakantiepark in Overijssel

Een plek waar je je innerlijke rust weer terugvindt in een oase van groen. Dat is Zomerlicht, een vakantiepark in Overijssel, gelegen in Hardenberg. Hier vind je een groot aanbod aan accommodaties, vele faciliteiten, een geweldige sfeer en een prachtige omgeving. Alle ingrediënten voor een topvakantie in Overijssel! Dompel je onder in ruim 7 ha. recreatiegebied, grenzend aan bos, heide en meanderende Reest. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en voel je vrij bij Zomerlicht. De plek waar je je terug kan trekken als je daar behoefte aan hebt en samen dingen doen als je daar zin in hebt. Maak onvergetelijke herinneringen op ons vakantiepark in Overijssel!

Vier het leven in vrijheid en verbinding

Ons vakantiepark in Overijssel is voor het hele gezin. Hier kun je op verschillende manieren je vakantie vieren. Beleef het echte kampeergevoel met je eigen kampeermiddel op onze kampeerplaatsen of kies voor extra comfort voor de kampeerplaats met privé sanitair. Je bent standaard voorzien van stroom, afvoer en een eigen buitenkraan. Wil je helemaal niets inleveren aan comfort en luxe? Kies dan voor onze comfortabele accommodaties, zoals een luxe safaritent, stacaravan, chalet of bijzondere overnachting in een unieke brandweerwagen. Met nieuwe inzichten en een dosis inspiratie ben je klaar om de uitdagingen van het dagelijks leven met frisse energie aan te gaan. 

Jouw vakantie bij Zomerlicht

 • Kamperen, ook met privé sanitair
 • Bijzondere (glamping)accommodaties
 • Ideaal voor creatieven
 • Oase van groen, rust en comfort
 • Faciliteiten voor jong en oud

Eindeloos genieten met elkaar

Tijdens je vakantie in Overijssel zul je werkelijk aan niets tekort komen. Of je nu lekker wilt ontspannen met yoga onder de sterren of je actief wilt uitleven met de kidsclub. Prikkel je smaakpapillen en kom culinair genieten in Restaurant Human Nature. Ben je op zoek naar een adrenalinekick? Verleg dan je grenzen met onze bootcamp, ATB fietsparcours of outdoor power challenge. Dompel je helemaal onder in de ervaring en energie van deze bijzondere plek en neem de tijd om te verkennen, ontdekken en jezelf te vinden. Een vakantie in Overijssel is nog nooit zo leuk als bij Zomerlicht, daar word je warm van.

  Outdoor activiteiten
  Restaurant
  Yoga
  Kidsclub
  Natuurspeeltuin

Wat eerdere gasten ons vroegen

Ligt het vakantiepark in de natuur?

Zomerlicht is perfect voor natuurliefhebbers, want ons vakantiepark in Overijssel ligt namelijk in het hart van natuurgebied ‘het Reestdal’ en kenmerkt zich door de bossen en de prachtige heide. Ook zijn er talloze fiets- en wandelroutes door de omgeving. Een paradijs voor iedereen!