ZOMERLICHT

Over ons

Dromen, durven en DOEN! 

Camping ’t Reestdal x Zomerlicht 

Na bijna 26 jaar de camping 't Reestdal te hebben bestierd, gingen Jeroen en Jenny Slager in het voorjaar van 2022 met pensioen. Petje af, dat is niet niks. Helaas (maar gelukkig voor ons) wilde uiteindelijk geen van hun kinderen Camping ’t Reestdal overnemen. Dus besloot de familie Slager dat het tijd was om het stokje op een andere manier over te dragen.

In mei ’22 namen wij, drie gezinnen, de camping in Balkbrug over met een droom:

Om het anders te gaan doen en te leven vanuit meer verbinding, met onszelf, elkaar en de natuur. Terug naar onze ‘oude’ natuur, maar dan in een nieuw jasje. Een uitdaging die we met veel liefde zijn aangegaan.

Daaruit is Zomerlicht geboren: een groen recreatiepark gebouwd op duurzaamheid, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling, met een community mindset. Alles waar wij blij van worden en meer van willen zien in de wereld op één plek.

Denk aan circulair living, buitenleven, cirkels, yoga, creatieve workshops, farm-to-table restaurant, retreats, natuurspeeltuinen, child-led learning, muziek, kampvuur, co-working, moestuinen. Het leven vieren, samen en ongedwongen, voor alle leeftijden.

De komende jaren zullen we de camping transformeren van een traditioneel campingbedrijf naar een modern en groen recreatiepark waarbij het draait om duurzaamheid, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

We zullen ons hierbij richten op de ontwikkeling van 60 energie neutrale recreatie chalets voor eigenaars (de voorverkoop start in Q2 ’23) en natuurlijk het verhuren van diverse mooie accommodaties en kampeerplekken.

Zo wordt het een unieke vrijhaven van pioniers, creatievelingen, avonturiers en vrijdenkers waarin je kan blijven logeren, maar ook langer kan blijven. 

Over ons

Over ons

"De gezichten die u het meest op de voorgrond zult zien: v.l.n.r. Sydhant,
Asha, Jonathan en Dennis."

De gezichten die je het meest op de voorgrond zult zien: v.l.n.r. Sydhant, Asha, Jonathan en Dennis.