ZOMERLICHT
Bedrijfsuitje Overijssel

Bedrijfsuitje Overijssel

Bedrijfsuitje in Overijssel

Wist u dat er op het terrein van Zomerlicht niet alleen leuke faciliteiten te vinden zijn, maar dat Reestdal Outdoor er ook te vinden is? Reestdal Outdoor is superleuk voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes in Overijssel. Maar dat is niet het enige wat er te vinden is bij Reestdal Outdoor, want er zijn het gehele jaar lessen, in de zomermaanden worden er diverse buitenactiviteiten aangeboden. Denk aan Bootcamp, ATB fietsparcour, Kidssurvival of outdoor power challenge.

Reestdal Outdoor streeft ernaar om doelgericht te werken en met plezier aan uw persoonlijke doelen te werken. Doormiddel van persoonlijke coach gesprekken, geeft Reestdal Outdoor u het juiste advies!

Bedrijfsuitje Overijssel combineren met een overnachting?

Huren

Van luxe chalet tot dassenhut of safaritent: er zit vast iets voor je bij!

Kamperen

Kamperen op ruime plaatsen, zelfs met privé sanitair. Zoek je favoriete plek maar uit.

Bedrijfsuitje in Overijssel organiseren?

Op zoek voor leuke bedrijfsuitjes in Overijssel? Reestdal Outdoor heeft verschillende leuke bedrijfsuitjes te bieden. Het team beter leren kennen gebeurd door spelletjes met elkaar te spelen. Teambuilding is daar een voorbeeld van. Het is een belangrijk aspect in het bedrijfsleven om zo met plezier naar het bedrijf te gaan. Maar verder heeft Reestdal Outdoor survivalbanen, een motorikpark, u kunt er heerlijk dineren of lunchen en is een dag nog niet genoeg is er ook de mogelijkheid om er te overnachten! Op de survivalbanen zijn er verschillende uitdagingen te vinden zoals klimnetten, triangels, monkeybars, swingovers, staplussen, muren, ladders en nog véél meer!

Bedrijfsuitje

Samen kamperen met de hele familie

Bent u op zoek naar een park waar u dichtbij de rest van de familie zit? Dan is Zomerlicht wel geschikt voor u. Opa en oma kunnen verblijven in een luxe chalet en u kunt verblijven op één van de kampeerplaatsen. Lekker op het kampeerveld wetend dat de rest van de familie niet ver van u vandaan zit. Voor een echte vakantie helemaal samen met de familie is het huren van een grote ruime tent midden op het veld ook een mogelijkheid!

Neem contact met ons op!

Wilt u graag meer meer weten over ons, de faciliteiten, accommodaties, of de activiteten van Reestdal Outdoor? Neem dan gerust contact met ons op via 0523-656232, stuur een mailtje naar info@reestdal.nl, of maak gebruik van ons contactformulier onder aan deze pagina. Wij beantwoorden graag al uw vragen en verschaffen meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje.

Vragen over een bedrijfsuitje in Overijssel?

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.